Best av Vector Web - desember 2009

Som du vet, hver måned vi runde opp noen av de beste vektoren innhold på Internett. Denne måneden fant vi massevis av fantastiske opplæring, freebies, og inspirerende innlegg, inkludert noen utmerkede ferie tema opplæringsprogrammer og freebie sett, screencasts, og fantastiske runde ups. Vennligst ta tid å gjennomgå noen av de fantastiske vektoren innholdet utgitt i løpet av desember.

Opplæringen Wrap

 • Slik Tegn en USB Flash Drive

  Denne dagen og alder omtrent alle jeg kjenner bærer rundt en USB Flash Drive. Jeg husker dagene da alt måtte legges over på en diskettstasjon eller CD. Flash-stasjoner gjør livet så mye lettere. Denne opplæringen fra Ai Monkey demonstrerer hvordan man bruker avanserte Illustrator ferdigheter til å lage en vektor USB Flash Drive.

  Besøk opplæring

 • Leser Opplæring: Geometriske Flower Effekt Logo i Illustrator

  Dette slående tutorial fra Abduzeedo viser hvordan du oppretter en blomst effekt for en logo eller ikon. Denne blomsten effekten bruker farger og skygger for å skape en virkelig fantastisk effekt.

  Besøk opplæring

 • Lag en vektor juleball

  Du vet det er den tiden på året da ferie-seg tutorials starter å dukke opp. Dette virkelig hyggelig tutorial fra PeHaa viser hvordan du oppretter en vektor Christmas ornament med Illustrator's 3D rulleres verktøyet og litt kreativ kartlegging.

  Besøk opplæring

 • Screencast: Lag intrikate mønster i Illustrator Bruke SymmetryWorks 5

  Oppskrift etableringen i Illustrator er ikke akkurat det enkleste å gjøre. Faktisk kan det være søren høyre umulig uten riktig verktøy og erfaring. SymmetryWorks 5 er en plug-in som gjør hele prosessen svært enkel. Denne korte screencast at jeg spilte demonstrerer evnene til SymmetryWorks 5.

  Besøk opplæring

 • Illustrator dreie verktøyet til å utvikle Du

  Jeg har alltid liker å se artikler og tutorials skrevet i en frisk og nye måter. Denne opplæringen fra Democrazy bruker noen morsomme illustrasjoner og litt humor å demonstrere hvordan man bruker Illustrator's penn og 3D rulleres verktøy for å lage noen interessante effekter.

  Besøk opplæring

 • Slå en skisse I en Crazy Santa Illustrasjon

  Dette fantastiske Julenissen Illustrasjon tutorial markerer Ai Monkey's andre opptreden i denne runden opp, og demonstrerer hvordan du slår en skisse av en gal Julenissen inn i en veldig fin vektor Illustrasjon som kan brukes som en veiledning for å lage komplekse figurer.

  Besøk opplæring

(GRATIS!) Last ned Picks

 • Gratis Christmas tema Sketchy Vector Graphics Pack

  Du har sannsynligvis allerede gjettet at det skulle være minst et par ferie-seg vektor freebies denne måneden. Dette gratis med juletema vektorgrafikk pack fra Spoon Graphics inkluderer noen fine sketchy illustrasjoner av snømenn, reinsdyr, og ja, til og med en pingvin.

  Besøk Download Site

 • Gratis Christmas Vektorer - Santa, snømann og reinsdyr

  Julenissen, snømenn og reinsdyr er 3 viktige ingredienser til noen ferie illustrasjon. Denne gratis sett med julen vektorer fra Oppskrift Head omfatter alle tre. Føl deg fri til å bruke dette settet på din neste ferie design.

  Besøk Download Site

 • Sosiale nettverk Ikoner (10 farger / 2 stiler)

  Våre venner i Think Design Blog har alltid skapt fine sosiale nettverk ikoner. Deres siste settet inneholder en hel masse sosiale nettverk ikoner tilgjengelig i alle slags stiler. Hvert sett kan brukes på din nettside gratis.

  Besøk Download Site

 • Detaljert Vector Våpen Pack

  Det er bare en ting kulere enn vektor hodeskaller og det er vektor våpen. Dette settet med detaljerte vektor våpen fra ArtAmp på DeviantArt kan brukes til å hogge, skjære, og skyte deg gjennom neste design. Disse vektorer er perfekt for t-skjorter, plakater, og alt annet du kan tenke deg.

  Besøk Download Site

 • Drawn to Floral

  Det ville ikke være en vektor freebie runde opp uten å ta en hyggelig sett med vektor floral design. Dette settet av vektorer fra lager grafisk design på QVectors inkluderer to veldig fine, håndtegnet, floral vektorer å inkludere en dekorasjon i din neste design.

  Besøk Download Site

Vector Inspirasjon

 • 40 + Vintage Posters å inspirere Your Next Designs fargepalett

  Gratis fargepaletter, håndtegnet typografi, og en-dimensjonal grafikk er kjennetegn for vintage design. Denne runden av over 40 vintage plakater på design avlukke demonstrerer flere eksempler på eksepsjonelle vintage eller vintage inspirert design.

  Besøk Artikkel

 • 38 Inspirerende Vexel Kunstverk og Guider

  Ordet vexel er en kombinasjon av ordene vektor og pixel og brukes til å beskrive en stil av digital kunst som er helt piksel-basert, men ser ut som en vektor tegning. Den er laget ved hjelp av stabler av visse former for å lage fantastiske og realistiske bilder. Vexel bilder kan ta dager eller uker å lage. Denne runden opp fra Vector Diary inneholder noen fantastiske verk.

  Besøk Artikkel

 • Ut av denne verden typografi

  Jeg vet ikke om deg, men I'ma sucker for imponerende typografi. Denne runden av «Ut av denne verden Typografi" fra Design Informer inneholder noen fantastiske retro og retro-kosmiske typografien som kan brukes til å inspirere din neste jobb.

  Besøk Artikkel

 • 35 Awesome vektorillustrasjoner

  Fra fotorealistiske til abstrakt kunst, inkluderer denne runden opp på 35 awesome vektorillustrasjoner fra Noupe noen utrolig imponerende kunstverk. Ta en titt på denne fantastiske runde opp til en liten inspirasjon for neste prosjekt.

  Besøk Artikkel

 • Vectips: Ukentlig Vector Inspirasjon

  Våre venner på Vectips slutter aldri å imponere oss med sin fantastiske ukentlige presentasjon av inspirerende vektorgrafikk. Faktisk kan det være vanskelig noen ganger å plukke ut hvilken som skal vises. Denne måneden bestemte vi oss for å velge stolpe # 49. Sjekk det ut, er det definitivt verdt et besøk.

  Besøk Artikkel

Best av Vector Web - desember 2009

Tags:

0 Kommentarer

Du kan bli den første til å legge igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

XHTML: Du kan bruke disse kodene:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>