De 50 bästa Photoshop Tutorials av 2009

Ser man tillbaka i år (2009) har vi haft några otroliga tutorials som har lärt hundratals och tusentals människor nya kunskaper i Adobe Photoshop. Vi har sökt på nätet från Amerika till Tyskland till Storbritannien och har lyckats sammanställa en lista över de 50 av de allra bästa Photoshop tutorials i år.

Glad lärande och önskar er all lycka under 2010!

Top 50 Adobe Photoshop Tutorials av 2009

1. Hur Mold Paint Splatter till ett ansikte i Photoshop

Använda olika verktyg såsom kloning för att ta bort ansiktsdrag och penseln för att skapa en realistisk splatter samman med professionella blanda tekniker för att forma färgen stänker över ett ansikte.

Hur Mold Paint Splatter till ett ansikte i Photoshop

2. Skapa en 3D-foto manipulation Text

Lär dig att kombinera vektorgrafik med pixel konst i denna fantastiska guide här på Sex Revideringar. Använda olika blandningslägen och tekniker manipulation att göra en plan som ser 3D-objekt verkligen pop ut.

Hur du skapar en 3D Manipulation Text Foto

3. Manipulera Smoke till Skapa Hyper-Real Bilder

Lär dig att tillämpa Warp verktyget effektivt (liksom några andra knep) att manipulera verklig rök se ut som en dödskalle. Du kan använda tekniken på andra olika medier såsom vatten och moln.

Manipulera Smoke till Skapa Hyper-Real Bilder

4. Kombinera Foto element för att skapa en surrealistisk foto manipulation

Använd färg saldon och nivåer för att ändra den övergripande känslan av ett lager foto, och Burn verktyg för att göra vissa områden i en bild mörkare än andra att få dem att visas korrekt i en viss miljö. Välj områden i lager foton med magnetlasson eller en snabb mask och slå samman dem till din komposition.

Kombinera Foto element för att skapa en surrealistisk foto manipulation

5. Designa en klassisk radio ikon i Photoshop

Använd övertoningar och anpassade linjer för att göra platta objekt visas tredimensionellt - kombinera detta med att köpa fotografier och texturer för att producera en vintage och mycket realistisk radio ikonen. Samma teknik kan också användas för att tillverka andra ikoner som gitarr förstärkare och tv.

Designa en klassisk radio ikon i Photoshop

6. Skapa en Retro Hippy Van affisch i Photoshop

Lär dig att kombinera vektorgrafik med pixlar, lägga textur till rena konstverk, och spela med blandningslägen. Lite skamlös egenreklam här, men den här guiden fick mig en massa bra feedback, och den första delen av handledningen (vektorn van) kommer att vara med i en topp fransk design tidningen!

Hur man skapar en Retro Hippy Van affisch i Photoshop

7. Skapa en Funky perspektiv av en modell Riding Digital Volym

Använd professionell manipulation och redigering tekniker med olika Stock Photos att göra en vacker komposition. Använd Warp verktyg för att ändra vinklar och former för att få dem att passa precis hur du vill ha dem i din komposition.

Skapa en Funky perspektiv av en modell Riding Digital Volym

8. Skapa en realistisk Space Scen från scratch med Photoshop

Följ den här guiden och arbeta med texturer, nivåer och stilar lager för att skapa en realistisk och otroligt häftigt utrymme scen.

Skapa en realistisk Space Scen från scratch med Photoshop

9. Skapa en Vintage resenär Dagbok i Photoshop

Lär dig att kombinera Stock Photos, fotografering och texturer för att skapa en vintage komposition vars primära element är en världskarta, en dagbok och en kopp kaffe för att avsluta saker.

Skapa en Vintage resenär Dagbok i Photoshop

10. Skapa ett Abstract visitkort i Photoshop

Utnyttja Photoshop guider och egna inställningar typ för att skapa en abstrakt typografi-baserade designern visitkort.

Hur skapa en abstrakt visitkort i Photoshop

11. Skapa en enkel Vibrant Light Effect i Photoshop

Få din ficklampa och SLR-kamera för denna tutorial som du kommer att behöva den för att skapa några fantastiska ljuseffekter. Kombinera det med Photoshop utmärkta urval av verktyg för bildjustering, exempelvis, kurvor och nyans / mättnad nivå och med ett högt pulserande ljuseffekt.

Skapa en enkel Vibrant Light Effect i Photoshop

12. Skapa en Cool Wet Typografi Effekt Ink i Photoshop

Kombinera snyggt och prydligt typografi med lutning felsymboler, en handfull av kaffe-färgade texturer och några penslar bläck, och vad får du? En modern och mycket sval vått bläck typografi effekt!

Skapa en Cool Wet Effekt Bläck Typografi i Photoshop

13. Skapa Retro Art i Photoshop

Retro / vintage konst är en av de mest älskade design trender för 2009 och vi är säkra på att inte kommer någonstans snabbt! I den här guiden får du lära dig hur man manipulerar lager fotografier, arbete med ritstiftet och gör din totala retro sammansättning ser ut!

Hur man skapar Retro Art i Photoshop

14. Skapa en Slow Motion Shot Effect Bullet

I denna mycket detaljerade tutorial får du lära dig att göra olika komponenter i en tv-fjärrkontroll med ryggen, främre, enskilda knappar och även kretskort. Varför? Eftersom du är på väg att kombinera mycket tillsammans för att göra en nästan verklighetstrogen rörelse effekt kula skjuten!

Skapa en Slow Motion Effect Bullet Shot

15. Designa en fantastisk Sneaker annons

Använd suddgummit för att ta bort delar av ett bestånd bild fint kombinera det runt ett annat objekt. Du kommer också att skapa egna linjer med ritstiftet och lär dig att stroke och förvränga dem och förvandla dem till små färgglada ljusstrålar.

Design en fantastisk Sneaker annons

16. Skapa Remarkable 3D text i Photoshop

Lär dig hur du Duplicera lager av knuffande ner dem för att skapa en anmärkningsvärd 3D typografi effekt i Photoshop utan hjälp av 3D-programvara. Lär dig att skapa en skugga och lägga till realistiska ljuseffekter avsluta din nyinlärda teknik texteffekten.

Hur du skapar Remarkable 3D text i Photoshop

17. hur en Vintage Movie Poster Skräck i Photoshop

I den här guiden får du lära dig olika tekniker och effekter på hur man återskapa en legendarisk film affisch för den populära skräck film som heter "Day of the Dead". Du kommer att använda och manipulera olika texturer och bilder lager för att skapa en bra komposition.

Hur en vintage affisch skräckfilmer i Photoshop

18. Kombinera Strukturer med vektorer

Ibland vektorgrafik kan se lite för skarp och onaturlig. I den här guiden kommer Derek Lea att lära dig hur du kombinerar din vektorgrafik med texturer för att ge det en fantastisk sliten-och-trasiga titta!

Kombinera Strukturer med vektorer

19. Awesome Mjölk Typografi Effekt i Photoshop

Efter att lära hur man skapar några egna typografi i Illustrator, kommer du att instrueras i detalj hur man slår ihop lager fotografier av (stänk) mjölk med din egen typ för att producera denna fantastiska mjölkaktig typografi effekt.

Awesome Mjölk Typografi Effekt i Photoshop

20. Extinction av Chanito

Med lite hjälp från Cinema 4D för att skapa din text, kommer du att använda penslar, oskärpa rörelse och olika arkivbilder och texturer med olika blandningslägen för att skapa denna underbara del av typografi konst.

Extinction av Chanito

21. Så att skapa en ren Web 2.0 Web Design Style i Photoshop

Lär dig att korrekt använda en mall rutnät layout vid utformningen av en ny webbplats. Kombinera olika verktyg och effekter för att skapa en ren och modern "Web 2.0"-stil webb mock-up.

Hur skapa en ren Web 2.0 design stil webben i Photoshop

22. Skapa en trendig Galactic affisch design i Photoshop

I denna tutorial från Chris Spooner, kommer du att lära hur man använder avancerade ljustekniker och Stockbilder manipulation för att producera en trendig galaktisk affisch design stil.

Skapa en trendig design Galactic affisch i Photoshop

23. Retro Geometrisk Vektorer i rymden med Illustrator och Photoshop

Effektivt sätt kombinera vektorfiler med pixel konst i denna stora handledning av Fabio Sasso. Du får lära dig att skapa egna geometriska former i Illustrator och sedan sammanfoga dem med några bra Photoshop ljuseffekter och filter buller.

Retro Geometriska vektorer i rymden med Illustrator och Photoshop

24. Färgglada Glowing Texteffekter i Photoshop

Skapa några egna storlekar typ i Photoshop och manipulera den med olika tekniker som att lägga glöder, leka med rörelse oskärpa, ändra färger och lägga till reflektioner.

Färgglada Glowing Texteffekter i Photoshop

25. ytor en modern och elegant design Mockup webben i Photoshop

Fullfölja den detaljerade webbdesign handledning för att lära hur man skapar en enkel men modern och elegant mock-up i Photoshop.

Designa en modern och snygg webbdesign Mockup i Photoshop

26. Designa en ren Portfolio Site i Photoshop

Lär dig att korrekt och effektivt tillämpa riktlinjer till din fördel när designa för webben, och plocka upp flera tips och tricks på vägen samtidigt som man är uppmärksam på varenda liten detalj i designen.

Designa en ren Portfolio Site i Photoshop

27. Space Explosion Photoshop Tutorial

Denna otroliga och inspirerande handledning av Tyler Bramer publiceras på Smashing Magazine är förmodligen en av de mest detaljerade av året. Du får lära dig en oändlig mängd tekniker i handledningen, inklusive foto manipulation, blandning tekniker, ljuseffekter och mycket, mycket mer!

Space Explosion Photoshop Tutorial

28. Hur man gör en Typografiska, Retro, Space Face

Skapa en något underlig typografi och retro "utrymme ansikte" i den här guiden genom att följa genom de detaljerade steg på hur man manipulerar typografi, tillsätt extrema skurar av färg och hur man effektivt använda ljus för att göra din bild sticker ut.

Hur man gör en Typografiska, Retro, Space Face

29. 3D Typografi Handledning i Photoshop & Illustrator

Än en gång kommer du att använda både Illustrator och Photoshop i den här guiden: Illustrator för att skapa 3D typografi och Photoshop för att lägga till några bra ljuseffekter, toningar, skuggor och en fantastisk HDR effekt.

3D Typografi Handledning i Photoshop & Illustrator

30. Skapa en Furious Rosa Pantern Poster

I den här guiden kommer du att manuellt spåra ett lager fotografi i Photoshop (ritplatta rekommenderas!), Lägga till några awesome färgade grungy och splattered områden följt av några bra raster penslar och några starka, djärva typografi.

Skapa en rasande Rosa Pantern Poster

31. Gör en Vintage Magazine Annons i Photoshop

Dekonstruera och återskapa en vintage tidningsannons i Photoshop genom att följa denna fantastiska handledning av Danny Outlaw på sin blogg Outlaw Design. Lär dig hur professionellt att kombinera grungy texturer med en ren och professionell stock fotografi.

Gör en Vintage Magazine Annons i Photoshop

32. Skapa en "Slitna papper" Webblayout

Följ denna stora tutorial skriven av Matthew Heidenreich att producera en trendig och modern pappers-tema webbdesign mock-up. Använd olika texturerade fotografier och skannade bilder för att göra en realistisk papper utseende.

Hur man skapar en "Slitna papper" Webblayout

33. Creative Photoshop Animal King foto manipulation Tutorial

I denna detaljerade och (förmodligen) mycket erkända manipulation, får du lära dig hur man manipulerar och slå samman ett lejonhuvud och diverse andra föremål och varelser i en berömd målning porträtt av Napoleon.

Creative Photoshop Animal King foto manipulation Tutorial

34. Skapa en vinter Webbdesign Tema i Photoshop

Även om denna handledning från Ionut Ciursa är relativt ny, den landar en välförtjänt plats i denna lista. Du får lära dig några mycket praktiska tekniker som gör ett frostigt sidhuvud banner och hur man effektivt använda riktlinjer vid utformning för webben.

Skapa en vinter designtema webben i Photoshop

35. iPhone Gift Ribbon självstudie

I den här guiden lär du dig hur du skapar ett Apple-inspirerad ansökan gåva band (som på Apples senaste jul kampanjperioden). Du kommer att använda olika verktyg som Warp Transform bearbetar och övertoningsverktyget.

iPhone Gift Ribbon självstudie

36. Designa en Snygg Mail Icon i Photoshop

Använd ritstiftet och flera stilar lager för att producera en modern och elegant post ikon i Photoshop. Ikoner som skapas med hjälp av denna teknik lämpar sig för webben, skriva ut dokument och till och med programikoner.

Designa en Snygg Mail Icon i Photoshop

37. Mycket lätt Heroes Eclipse i Photoshop

Den populära tv-serien, "Heroes", har blivit en hit för catchy historier och den fantastiska konst som hör det. Denna handledning visar hur man kan producera Eclipse i mycket enkel och lätt att förstå stegen. Du får lära dig några bra belysning tekniker samt hur du ansöker grungy texturer.

Mycket lätt Heroes Eclipse i Photoshop

38. Master speciallack

Detta skulle i slutändan vara en av de bästa och mest användbara vägledningar du någonsin kommer läsa. Lär dig enkla men fantastiska tekniker om hur man lägger särskild ytskikt för att din utskrift arbete som dekorfärger, lacker plats och mycket mer!

Master speciallack

39. Skapa en abstrakt akvarell Bakgrund

För att göra denna stora effekt akvarell tapet i Photoshop, måste du veta hur man använder avancerade tekniker lagermask. Inte helt säker på hur man gör det? Denna tutorial lär det perfekt.

Skapa en abstrakt akvarell Bakgrund

40. Skapa en sval och elegant Green affisch design i Photoshop

Kombinera olika blandningslägen och tekniker manipulation i denna tutorial för att skapa en elegant och modern grön planet med vågiga linjer.

Hur till Skapa en sval och elegant Green affisch design i Photoshop

41. Killer 3D affisch design med 3ds Max & Photoshop

Denna tutorial kombinerar 3D Max (20%) och Photoshop (resterande 80%) men kan dock alla tillverkade i Photoshop. Du kommer att lära tekniker på grunderna av belysning, kartläggning, rendering, tillämpa texturer suddighet och diverse andra tips och tricks för att producera denna galaktiska design stil affisch.

Killer 3D affisch design med 3ds Max & Photoshop

42. Skapa en söndersliten arm i Photoshop

Om du vill ha ett sätt att galen dina andra hälften eller en av dina vänner är detta en bra teknik att lära sig. Undervisas av Simon Rudd, går han dig genom stegen för hur olika extremiteter (nice!) med hjälp av olika verktyg och tekniker som hur man använder Heal verktyg, hur man använder lagermasker och hur man använder justering nivåer.

Hur man skapar en söndersliten arm i Photoshop

43. Designa en Slick 3D Texteffekter Ice

Andrew Houle talar du om hur du skapar några stora 3D typografi i denna tutorial. Du får lära dig att färga 3D illustrationer med hjälp av lutningar och hur man använder färgton, mättnad och ljusstyrka nivåer för att produktivt förändra känslan av den slutliga bilden.

Designa en Slick 3D Ice Texteffekter

44. Skapa "Trasig länk"

I denna handledning tar David Cousens dig genom designprocessen av hans digitala målningen "Broken Link" från skiss till den slutliga digitala konstverk. Under hela tutorial du är skyldig att ta upp hundratals små tekniker såsom ljuskällor, grundläggande tekniker teckning och hur du lägger till lite av en smutsig känsla i den slutliga bilden.

Skapa "Trasig länk"

45. Skapa en realistisk Grunge Peeling Sticker i Photoshop

I den här härliga tutorial du får lära dig att göra en realistisk och grungy peeling klistermärke från grunden med hjälp av Photoshop's enkla verktyg såsom ellipsverktyget, det polygonalmurs verktyget Lasso och fjädervilt borstar. Denna tutorial är bra för att göra dina egna ikoner för webb och tryck, eller ens för att designa din egen riktiga klistermärken!

Skapa en realistisk Grunge Peeling Sticker i Photoshop

46. ​​boktryck Texteffekter

Denna effekt är känd som "boktryck texten effekt" och har varit en stor design trend 2009 - effekten växer fortfarande och jag kan inte se det går mycket långt under 2010. Av den anledningen gjorde denna tutorial från Chris Spooner den i listan med en välförtjänt plats. Använd mycket enkla tekniker för att skapa den här snygga och effektiva text effekt!

Boktryck Texteffekter

47. Super Cool vattenfärgseffekt i 10 steg i Photoshop

Detta konstverk var inspirerad av befälhavaren Scott Hansen. Fabio Sasso går igenom hur du skapar din egen digitala tapet som Hansens använda en kombination av lagermasker och borstar akvarell.

Super Cool vattenfärgseffekt i 10 steg i Photoshop

48. Skapa 3D textblock i Photoshop

I denna handledning, universitetslektor Eren Goksel kommer att lära dig hur man använder 3D-Orbit verktyget Mosaic filter och diverse andra tekniker för att konstruera en 3D texteffekt blocktyp i Photoshop.

Hur du skapar 3D textblock i Photoshop

49. Hur att skapa fantastiska och Bold 3D-text

Att skapa dina egna fantastiska och fet 3D text du kommer att använda en kombination av Illustrator och Photoshop för att skapa 3D-typ och flera stilar lager och verktyg som avfasning och relief stil, Gaussisk oskärpa och lagermasker.

Hur att skapa fantastiska och Bold 3D-text

50. Skapa en läder-texturerat Realistiska portföljen Icon

Kombinera användningen av texturer, gjorde moln och massor av bra verktyg och tekniker för att producera en realistisk portfölj ikon som kan användas till olika projekt, både webb och print.

Skapa en läder-texturerat Realistiska portföljen Icon

Relaterat innehåll

Om författaren

Callum Chapman är en frilansande grafisk formgivare och illustratör Cambridge, England. Han är den kreativa sinnet bakom Circlebox Creative och Circlebox blogg . Han har skrivit för tidningar som Smashing Magazine och andra välkända bloggar design. Du kan nå honom via Twitter eller Facebook .

De 50 bästa Photoshop Tutorials av 2009

Taggar:

0 Kommentarer

Du kan bli den första att lämna en kommentar.

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>